Jouw team - Het Horecahuis

Jouw team

Zij maken het verschil

David Rogier

Bedrijfsmanager

Als rechterhand van Stefan houdt David de boel draaiende. Hij doet de inkoop, verzorgt de planning en stuurt het magazijn aan. Een ervaren teamleider met een hart voor de zaak.

Neem contact op met David

Onze fijne winkel is uitgegroeid tot een persoonlijke horecagroothandel. Dat ons DNA niet verandert, komt vooral door onze medewerkers. Denk aan onze bevlogen specialisten die niets liever doen dan jou blij maken. Maar ook aan onze hulpvaardige chauffeurs die blind de weg bij je weten, letterlijk en figuurlijk. Graag stellen we ons aan je voor.

Luuk Althuizen

Accountmanager

Als accountmanager sluit Luuk dagelijks de allerbeste deals. Een bevlogen man die onze klanten snapt én op ieder moment van de dag voor ze klaarstaat. Een betere vertegenwoordiger is er niet!

Neem contact op met Luuk

Bram Uijtdewilligen

Wijnadviseur

Bram kan uren over wijn vertellen. Op een aanstekelijke en enthousiaste manier bovendien, dus vervelen doet het nooit. Geen wonder dat onze klanten met hem weglopen…

Neem contact op met Bram

Maarten Hol

Bieradviseur

Het aantal speciaalbieren is de laatste jaren geëxplodeerd. Maar welke kies je dan? Laat dat maar over aan Maarten: fijnproever met een neus voor de allerlekkerste biertjes.

Neem contact op met Maarten

Per van der Laar

Chauffeur

Remmen we hem niet af? Dan rijdt Per zeven dagen per week in zijn bus. Met zijn kenmerkende pandspet zien onze klanten hem graag verschijnen. Voor de bestelling én een praatje!

Pieter Vughts

Chauffeur

Pieter is de gedroomde kracht van elk bedrijf. Supervriendelijk, heel loyaal en een harde werker. Heeft hij een bestelling gecontroleerd? Dan weet je 100% zeker dat die klopt.

Hugo van Bakel

Allround medewerker

Met zijn 15 jaar is Hugo de jongste telg van onze familie. Heeft hij een uurtje vrij? Dan snelt hij onze kant op om wat orders te picken. Nu al een rots in de branding dus!

Stefan van de Krabben

Eigenaar

Stefan is het gezicht van de zaak, maar hij weet: zijn team is het fundament van het Horecahuis. Samen met zijn medewerkers maakt hij jouw persoonlijke horecagroothandel elke dag een beetje beter.

Neem contact op met Stefan

Een partner die me steeds weer positief weet te verrassen

Gert Jordaans, eigenaar Brasserie La Colline (Oss)