Onze partners - Het Horecahuis

Onze partners

Samen ondernemen

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Er zijn weinig clichés die meer op de waarheid berusten. Daarom gaan we graag leveranties aan met mooie merken. Als vaste distributiepartner in de regio helpen we elkaar. Aan nieuwe contacten, maar ook aan werkplezier en waardevolle adviezen. Want samen ondernemen om verder te komen: dáár geloven we in bij het Horecahuis.

Budelse Brouwerij

Ons eerste pils was Budels: een schot in de roos. Hoewel ons aanbod sindsdien flink is gegroeid, is de Budelse Brouwerij nog altijd een van onze belangrijkste partners. Want je eerste biertje? Dat vergeet je niet.

Warsteiner Premium Bier

Duitsers staan bekend als serieuze vaklui. Maar de zuivere, verfrissende smaak van Warsteiner tovert altijd een lach op hun gezicht. Gebrouwen met handgeselecteerde hop, zomergerst en extra zacht brouwwater. Prost!

Coca-Cola

Het gamma van Coca-Cola is ronduit indrukwekkend: Fanta, Sprite, Aquarius, Minute Maid, Chaudfontaine, Fuzetea… en natuurlijk Coca-Cola zelf. Een frisdrankpartner van dat kaliber maakt ons blij. En belangrijker: jou ook!

Royal Swinkels Family Brewers

Bij deze familie stroomt het bier door de aderen. Drie eeuwen vakmanschap en een gezonde ondernemersgeest hebben Royal Swinkels Family Brewers ver én veel gebracht. We zijn er dus maar wat trots op dat we preferred partner zijn.

Muifelbrouwerij

Voor Martin Ostendorf begon bierbrouwen als een hobby. Maar intussen is hij de eigenaar van een volwaardige brouwerij in Oss. Met zijn lokale bieren van proefbare topkwaliteit maakt hij snel naam, zowel binnen als buiten de regio.

Wijnhuis Oss

Waar vind je een partner met kennis over álle wijnen in de wereld? Gewoon om de hoek natuurlijk! Als Horecahuis profiteren we optimaal van de kennis van Wijnhuis Oss. Pluspunt: ze verzorgen ook trainingen voor onze klanten.

Een partner die me steeds weer positief weet te verrassen

Gert Jordaans, eigenaar Brasserie La Colline (Oss)